TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta zirve mücadelesi veren B.Vanspor, sezonun belki de en önemli maçında lider Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Kırşehir Belediyespor 39 puanda bulunurken, B.Vanspor’un ise 34 puanı bulunuyor.

Taraftarlar da bu maçta takımın yanında olmak istiyor. Van’daki fanatik taraftar ekipleri Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Grubundan bazı taraftarların, Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan maç için Kırşehir’e giderek, takımlarına destek vereceği öğrenildi.

Yine aynı zamanda hem Kırşehir’de, hem de Ankara’da bulunan bazı taraftarların da maça giderek kırmızı siyahlı takımı destekleyeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta alınan ilginç skorların takımların yerini korumasına yol açtığını belirten taraftarlar, “Geçen hafta 14 takım sahadan birer puanla ayrıldı. B.Vanspor da evinde Erokspor ile 0-0 kalarak kendisi bir puan aldığı gibi, averajla üçüncü sırada bulunan rakibine de puan kaptırmış oldu. Aslında geçen hafta kazanmalıydık. Ama takımımızın puan kaybetmesinin ardından, lider Kırşehir Belediyespor’un üç puan kaybetmesi, diğer takımların da ikişer puan kaybetmesi bizi yolumuzdan alıkoymadı. İnşallah bu hafta lideri mağlup eder ve altı puan değerindeki bu maçı kazanmış oluruz.

Kazanamazsak şayet, mutlaka beraberlik elde etmeliyiz. Çünkü olası bir mağlubiyet durumunda lider bize 8 puan gibi bir fark takmış olacak. Bu da önümüzdeki haftalarda bize büyük sıkıntı oluşturur” yorumunu yaptılar.

B.Vanspor’un grubunda oynanacak zorlu maçların ardından zirvedeki takımların durumu biraz daha netleşmiş olacak (VAN BÖLGE GAZETESİ)

Editör: Wan Haber