Van Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bir yandan teknik kadro arayışında olan yönetim kurulu bir yandan da futbolcu araştırması yapıyor.

2017-2018 Futbol sezonuna yeni bir yönetimle başlayacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu sezon bir üst ligi hedefliyor. Bu çerçevede hareket eden yönetim kurulu birkaç teknik direktörle görüşüp, Van'a getirdikleri ön görüşme yaptıkları gelen haberler arasında. Yeni yönetim kurulu, bu sezon tanınmış ve başarılı bir teknik direktörle çalışma isteği taraftarları memnun ediyor.

2016-2017 Futbol sezonuna iyi başlayan, daha sonra kötü bir gidişat çizen Van Büyükşehir Belediyespor, bu sezon bunu yaşamak istemiyor.

Kentin bu sezon kesin olarak beklentisi, takımın bir üst lige çıkmasıdır. Bu çerçevede, taraftarların ve futbol sevenlerin gözü kulağı yönetimden gelecek haberlere çevrilmiş durumda.

Yönetim kurulu ne yaptı? Hangi adımları attı? Neler yapacak? Takımda kimler gitti kimler kaldı? Bu soruların cevabının önümüzdeki günlerde açıklanması taraftarların ve futbol sevenlerin tek beklentisi içinde.  

Şimdiden atılacak adımların takıma çok faydalı olacağını dile getiren taraftarlar, bu ille yakışır bir takım kurulmasını bekliyor. (bölgegazetesi)

Editör: Wan Haber