TFF 3. Lig 2. Grupta 23. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. 18 Takımın mücadele ettiği grupta ilk karşılaşma Cumartesi günü, kalan 8 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.

Ligin bitimine 12 haftalık bir maraton kala takımlar maç kaybetmeme mücadelesi veriyor. Bu hafta sonu yine bir birinden kritik karşılaşmalar oynanacak.

Zirve Play Offa ve kümede kalma mücadelesi veren takımların mücadeleleri sayesinde futbol sevenler güzel maçlar izleme imkânı buluyor.

Bu hafta sonu, Lider Kırşehir Belediyespor deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olurken, Esenler Erokspor ise Kemerspor’a konuk olacak.

B.Vanspor ise grupta 2. Sırada bulunan Altındağ Belediyespor’u konuk edecek.

Zirve mücadelesi veren Lider Kırşehir Belediyespor ve Esenler Erokspor geçen haftayı galibiyetle kapatırken, B.Vanspor ve Altındağspor ise haftayı puan kayıplarıyla kapattı.

1 Takımın direkt bir üst lige çıkacağı, 4 takımın Play Offa kalacağı ve son 3 takımın küme düşeceği grupta mücadele eden 18 takım da kalan 12 haftalık maratonda kazanma mücadelesinde olacak.

Grupta Kırşehir Belediyespor 42 puanla liderliğini sürdürürken, Altındağ Belediyespor, Esenler Erokspor, Kızılcabölükspor ve B.Vanspor ise Lideri koltuğunda etme mücadelesi veriyor.

Pazar günü oynayacağı kritik Altındağ Belediyespor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdüren B.Vanspor,dün Van Atatürk Şehir Stadında çift kale maçıyla Altındağ maçı provasını yaptı. B.Vanspor Altındağ Belediyespor karşılaşması Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

B.Vanspor ligin 24. Haftasında ise deplasmanda Kızılcabölükspor’a konuk olurken, Lider Kırşehir Belediyespor evinde Kemerspor’u, Altındağ Belediyespor Karşıyaka’yı ve Esenler Erokspor ise Alibeyköyspor’u konuk edecek. (Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber