Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ligin 13. Haftasında deplasmanda Gölcükspor ile karşılaştı. Van Büyükşehir Belediyespor Gölcük karşısında bulduğu fırsatları değerlendiremeyince sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. 

Van Büyükşehir Belediyespor son haftalarda aldığı kötü sonuçlara devam ediyor. Aranan çıkışı bir türlü yapamayan Van Büyükşehir Belediyespor, Gölcükspor maçında da puan kaybına devam etti. Maçta erken gol bulmasına rağmen skoru koruyamayan Van Büyükşehir Belediyespor sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Vanspor, Gölcükspor beraberliği sonrası 16. sıraya gerileyerek kümeye düşme hattına dayandı. Kümeye düşecek takımlar arasına giren Vanspor'da taraftarların tepkisi sürüyor.

Van Büyükşehir Belediyespor'un golü 2. Dakikada Ömer Yıldız'dan gelirken, Gölcükspor'un golü ise 37. Dakikada Ender Acar'dan geldi.

Van Büyükşehir Belediyespor yardımcı antrenör sorumluluğunda sahaya: Serkan Tunar, Medeni Bingöl, Rıdvan Okuş, Eren Demir, Salih Tunar, Abdullah Temircan, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Murat Berge, Burak Koyuncu ve Ömer Yıldız onbiri ile çıktı.

Gölcükspor ise İsmail Ünal teknik sorumluluğunda sahaya: Burak Kapan, Aydın Taşkın, Mehmet Sayan, Fatih Sandallı, Ensar Çetinkaya, Yeldar Yamaç, Ender Acar, Oğuzhan Demirer, Bilal Şeflek, Veysi Öz, Abuzer Gaffar Toplu onbiri ile çıktı.

Ozan Bileyci, Salim Şanlıer, Şenol Bektaş ve Tolga Akbaba hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 13.30'da Gölcük Şehir Stadyumu'nda oynandı.

Maça hızlı ve etkili başlayan Van Büyükşehir Belediyespor 2. Dakikada golü bulmayı başardı. Gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında topla buluşan Ömer Yıldız fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Van Büyükşehir Belediyespor golü bulduktan sonra oyunu orta alanda tutmaya çalışırken Gölcükspor ise beraberlik golünü bulmak için Van Büyükşehir Belediyespor kalesine yüklendi.

Ataklarını sıklaştıran Gölcükspor aradığı beraberlik golünü 37. Dakikada buldu. Gelişen Gölcükspor atağında topla buluşan Ender Acar, topu ağlarla buluşturarak takımının beraberlik golünü kaydetmeyi başardı.

İlk yarıda başka gol ve önemli pozisyon olmayınca her iki takımda soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

İkinci yarıya da hızlı ve etkili başlayan her iki takım gol yollarında buldukları pozisyonları değerlendiremeyince maç 1-1'lik berberlikle sonuçlandı.

Editör: Wan Haber