TFF 3. Lig 2. Grupta 21. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Grupta 2 karşılaşma bugün, son 7 karşılaşma ise yarın oynanacak.

Lider Kırşehir Belediyespor deplasmanda Elaziz Belediyespor’a konuk olurken, yakın takipçisi olan Altındağ Belediyespor ise Sultanbeylispor deplasmanına gidecek.

33 puanla 3. Sırada yer alan Erokspor deplasmanda B.Vanspor’a konuk oluyor. Grupta 21. Haftanın geride kalmasına rağmen her hangi bir kopmanın olmaması karşılaşmaların final havasında geçmesine etki ediyor.
Ligin 2. Devresinde oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan B.Vanspor, hafta boyunca yarın oynayacağı Esenler Erokspor maçına hazırlandı.

Takımda morallerin yerinde olduğu takımın bu önemli maça kesin galibiyet için çıkacağı gelen haberler arasında. B.Vanspor’da Umut Koray, Barış Gök ve Burçak Özkanca cezalı durumda, Yakup Demir, Bilal Özhan, Çağrı Tekin ve Osman Berk Kınlı sakat durumda. Bu oyunculardan bazılarının maça yetiştirilmesi bekleniliyor.

Ligin ilk mdevresinde İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmayı Esenler Erokspor 2-0 kazanmıştı. 2 Takım açısından da kritik olan karşılaşma yarın saat 13.00’da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak.

Karşılaşmayı orta hakem Egemen Artun yönetecek. B.Vanspor taraftar grupları Kara kobralar ve Gölkentliler bu kritik maça daha çok taraftarların gelmesi için yoğun bir çalışma   yürütüyor.

B.Vanspor bu kritik maçın ardından ligin 22. Haftasında ise deplasmanda Lider Kırşehir Belediyespor’a konuk olacak. (Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber