29. hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'u iyi bir futbol ve 4 gollü net bir skorla mağlup ederek 5. sıraya yükselen ve moral bulan Van Büyükşehir Belediyespor, Yeni Orduspor deplasmanından da iyi bir neticeyle ayrılmayı arzuluyor.

Haftayı kârlı kapatan ekiplerden biri olan ve hanesine yazdırdığı 3 puanla 5. sıraya yükselerek, ligin bitimine 5 hafta kala play-off potasına girmeyi başaran Van Büyükşehir Belediyespor, bu saatten sonra yerini kaybetmek istemiyor.

Evinde aldığı galibiyetle, yeniden taraftarlarıyla kucaklaşan Van Büyükşehir Belediyespor, 45 puanla 5. sırada yer alıyor. Yeni Orduspor ise 42 puanla 7. sırada bulunuyor.

Yarın 19 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 15.00'te başlayacak olan maçı Ali Can Soydal yönetecek. Soydal'ın yardımcılıklarını ise, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Ömer Karakaya  yapacak.

DİĞER MAÇLAR

Haftanın diğer maçlarında ise Pazarspor – Alibeyköyspor, Bergama Belediyespor – Kemerspor 2003, Adıyaman 1954 Spor – Elaziz Belediyespor, Kızılcabölükspor – Altındağ Belediye Spor, Osmaniyespor Futbol Kulübü – Kırşehir Belediyespor, Ofspor A.Ş. – Esenler Erokspor, Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor – Karşıyaka ve Sultanbeyli Belediyespor ile de Düzcespor karşı karşıya gelecek. (Prestij Haber)

Editör: Wan Haber