TFF 3. Lig 2. Grupta 26. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 4 karşılaşma saat 14.30’da başlarken, son 5 karşılaşma ise 15.00’te başlayacak.

 Ligin 25. Haftasında sahasında Osmaniyespor’la berabere kalan B.Vanspor, yarın saat 14.30’da Offspor’a konuk olacak. Bu karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a giden kırmızı siyahlı ekip Van’a 3 puanla dönmeyi ve Play Off şansını sürdürmeyi hedefliyor.

Ligin ilk devresinde Van’da oynanan ilk karşılaşma berabere sonuçlanmıştı. Play Off hesapları yapan 2 takımın mücadelesini orta hakem Ali Can Soydal yönetecek.

 Yarın saat 14.30’da Vali İsmet Gürbüz Civelek stadında oynanacak olan karşılaşma TRT Kürdi’den canlı yayınlanacak. Grupta oynanacak olan diğer karşılaşmalarda ise grupta aynı puana sahip 2 takımın, liderliği belirleyecek karşılaşması Kırşehir’de oynanacak.

Haftalardır liderliği elinde tutan Kırşehir Belediyespor ya liderliğe devam ya da tamam diyeceği karşılaşmada Esenler Erokspor’u konuk edecek.


46 Puana sahip 2 takımın mücadelesinde galip gelen takım haftayı lider olarak tamamlayacak. Diğer taraftan ise yine zirve hesapları yapan Kızılcabölükspor sahasında Kemerspor’u konuk ederken, Çatalcaspor ise Adıyamanspor’u konuk edecek.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla Play Off potasına yerleşen Yeni Orduspor Düzcespor’u konuk ederken, Altındağ Belediyespor ise Alibeyköyspor’u konuk edecek.

Zirve şansını zora sokan Play Off şansı devam eden B.Vanspor ligin 27. Haftasında ise sahasında Pazarspor’u konuk edecek. (Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber