B.Vanspor’un grubundaki maçlar bugün oynanıyor.Temsilcimiz B.Vanspor ise play-offa kalmak için Çatalcaspor’u mutlaka yenmek istiyor.

Sinan Özcan’ın hakem olarak yöneteceği karşılaşmada, Erhan Gündoğdu, Zafer Gayret  yardımcı hakemler görev alacak. Emre Can Furuncu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Kırmızı siyahlı takım, bu maçı alması halinde 42 olan puanını 45 yaparak, 44 puanlı Çatalcaspor’un üstüne çıkacak.
Öte yandan grupta lider Kırşehir Belediyespor bu hafta Kızılcasbölükspor deplasmanına gidecek. Kızılcabölükspor’un bu maçı kaybetmesi ve B.Vanspor’un da kazanması ile puanlar eşitlenecek.
B.Vanspor’la aynı puanda bulunan ve +2 averaj üstünlüğüyle altıncı sırada yer alan Yeni Orduspor, deplasmanda Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak.

Yeni Orduspor’un mağlubiyeti veya beraberliği ile B.Vanspor bu takımın da üstüne çıkacak. B.Vanspor’un olası farklı galibiyetinde, Yeni Orduspor kazansa bile B.Vanspor’un yine o takımın üstünde yer alacak.

Öte yandan 48 puanla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor ile Osmaniyespor arasında da çekişmeli bir mücadelenin olması bekleniyor.

Grupta son haftaların başarılı takımı olan ve geçtiğimiz hafta lider Kırşehir Belediyespor’u yenmeyi başaran Altındağ Belediyespor ise bu hafta Düzcespor deplasmanına gidecek. Altındağ Belediyespor’un puan kayıpları B.Vanspor’a yarayacak.

Taraftarlar da özellikle sosyal medya aracılığıyla Van’da oynanacak olan B.Vanspor ile Çatalcaspor maçına herkesin gelmesi çağrısında bulunuyor.  (Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber