TFF 2. Lig kırmızı grupta 5. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 4 karşılaşma saat 15.00’te başlarken, 2 karşılaşma 15.30’da, 2 karşılaşma 16.00, son 1 karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.

TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 4. Hafta maçları sonunda liderlik koltuğuna oturan Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında da Balıkesirspor’u 1-0 mağlup ederek turu geçen ekip oldu.

Ligde ve kupada dolu dizgin giden Vanspor, ayağının tozuyla Van’a gelerek yarın oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına başladı. Yarın sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayan Vanspor, galibiyete kilitlenerek maç saatini beklemeye başladı.

Ligin 4. Haftasında liderlik koltuğuna oturan kırmızı siyahlı ekip ligdeki istikrarlı gidişatını bu maçla devam ettirmek istiyor. Geride kalan 4 haftalık maç maratonunda 3 galibiyet 1 beraberlik alan Vanspor, 10 puanla lider, yakın takipçisi olan Tuzlaspor’la arasında averaj farkı var. Yarın saat 15.00’te başlayacak olan Vanspor Kahramanmaraşspor maçını orta hakem Alparslan Şen yönetecek. Vanspor 10 puanla lider olarak yoluna devam ederken, konuk Kahramanmaraşspor ise 7 puanla 7. Sırada yer alıyor.

Vanspor’un deplasmanda ligde Bodrumspor’u mağlup ederek lider olması ve Ziraat Türkiye Kupası maçında TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor’u kupa dışı bırakması nedeniyle yarın maça ilginin çok yoğun olacağı gelen haberler arasında.

Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger ise, “Takımımızın yakaladığı bu istikrarlı gidişe Van olarak herkesin destek vermesi lazım. Yarın oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçına tüm Van halkını ve taraftarlarımızı bekliyoruz. Gün takıma destek günüdür” dedi.

Vanspor yarın Kahramanmaraşspor’u konuk ederken, yakın takipçisi olan 2 takım Tuzlaspor ve Kırşehirspor ise Tuzla’da karşılaşacak.

Bandırmaspor ise Bir Evim Elazığspor’a konuk olacak.

Vanspor ligin 6. Hafta maçında ise deplasmanda Ergene Velimeşespor’la mücadele edecek.
Bu karşılaşma ise 5 Ekim saat 15.30’da Ergene Velimeşe Stadı’nda oynanacak.

MAÇ BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ

VanSpor Futbol Kulübü, yarın kendi sahasında Kahramanmaraş Spor ile karşılaşacağı maçın bilet fiyatlarını açıkladı. Maraton (Kapalı) tribünün bilet fiyatları 20 TL olarak belirlenirken, kale arkası (Açık) tribün fiyatları ise 10 TL olarak belirlendi. Biletler Maç saatine kadar Artos İş Merkezi 2. katta bulunan Vanspor Store ve stat girişindeki gişilerden temin edilebilecek. Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber