WanHaber - ÖZEL

 

Hafta içi Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde idman çalışmalarını tamamlayan Vanspor, Elazığ Deplasmanı için hazırlıklarını tamamladı. Son İki haftadır 2 galibiyet alarak tekrar çıkışa geçen Vanspor Elazığ deplasmanından da 3 Puan alarak çıkışını sürdürmek istiyor. 


Lig’e iyi bir çıkış yaparak başlayan ancak çeşitli sorunların yaşanması ile birlikte 6 hafta kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen Vanspor, Taner Taşkın’ın Teknik Direktörlük görevine gelmesi ile birlikte tekrar çıkışa geçti ve son iki maçını da galibiyetle sonuçlandırdı. Bu çıkışın sürmesi adına Pazar günü zorlu bir deplasman maçına çıkacak olan Vanspor, buradan 3 puan alarak hedefine doğru kayıpsız ilerlemek istiyor. 

 

VANSPOR, ELAZIĞ MAÇINDA 3 PUAN İSTİYOR
Pazar günü Elazığ ile oynanacak maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, ‘’Hafta içi antrenman çalışmalarımız gayet verimli geçti. Futbolcu kardeşlerim çok iyi çalıştı ve herkes formayı istiyor. Güzel bir rekabet ortamı yaşanıyor diyebilirim. Bizim için her maç birbirinden zorlu geçiyor. Bu hafta oynayacağımız maçın tek handikabı sentetik sahada oynamamız olacaktır. Futbolcularım çok iyi motive olmuş durumda. İnanç ve istekleri çok iyi. Bu inanç ve istek ile birlikte Elazığ deplasmanından iyi bir sonuç çıkaracağımıza inanıyorum. Sakat ve cezalı olan Oktay ve Batuhan bu hafta oynayabilecek durumdalar. Serdar Cansu cezası nedeniyle bu hafta kadroda yer alamayacak. Pazar günkü maç zor maç olacak ama biz bunu kolaya çevirip oradan puan yada puanlar çıkarmak istiyoruz.  Elazığ maçına takım olarak hazırız’’ dedi. 

 

‘’KUPA MAÇI KADROSUNDA ROTASYON OLACAK’’
Elazığ deplasmanının ardından direk İstanbul’a gideceklerini söyleyen Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, ‘’Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibimiz Kasımpaşa maçı için Elazığ’dan direk İstanbul’a gideceğiz. Önümüzde zor bir period var. Kolay olmayacağını biliyoruz. Rotasyonlu kadrolar ile maçlara çıkabiliriz. Bizim için esas hedef kupa dışında lig maçlarımız olacaktır’’ dedi.

Editör: Wan Haber