Kızılcabölükspor maçına üç puan için çıkan Van Büyükşehir Belediyespor bu maçta istenilen performansı sergileyemeyince sahadan 2-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Zorlu Altay deplasmanından 3 puan getiren, Çorum Belediyespor ile evinde 1-1 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor bu hafta deplasmanda karşılaştığı Kızılcabölükspor’a 2-0 mağlup oldu. Van Büyükşehir Belediyespor bu mağlubiyetle 12 puanda kalırken, Kızılcabölükspor ise puanını 10’a yükseltti.

Van Büyükşehir Belediyespor Namık Altunsoy teknik sorumluluğunda sahaya; Okan Karabulut, İsmail Türkaslan, Gürol Karataş, Medeni Bingöl, Deniz Durmuş, Salih Tunar, Abdullah Temircan, Ali Kurt, Akın Açık, Berkay Yüksel ve Serkan Silan onbiri ile çıktı.

Kızılcabölüspor ise Hasan Şermet teknik sorumluluğunda sahaya; Abdullah Nanim, Semih Ceylan, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Özer Ercili, Muhittin Tekin, Cihat Karaman, Reha Yaylı, Taygun Vurgun, Emir Can Sayar, Kerim Bölük ve Fatih Arat onbiri ile çıktı.

Zorbay Küçük, Mehmet Mithat Levent, İbrahim Utku Erdoğan ve Ferhat Dalgıç hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma Deniz Kızılcabölük Semt Sahası’nda saat 15.00’te başladı.

34. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Salih Tunar sarı kart gördü.

35. dakikada Kızılcabölükspor 1-0 öne geçti. Kızılcabölükspor’lu futbolcu cezaalanı içinde düşürülünce hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Kerim Bölük kaleci Okan’ı ve topu ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

42. dakikada Kızılcabölükspor’lu Muhittin Tekin sarı kart gördü.

İlkyarıda başka gol ve önemli pozisyon olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

46. dakikada Kızılcabölükspor’da Semih Ceylan yerini Ramazan Erarslan’a bıraktı.

60. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Ali Kurt yerini Eray Baba’ya bırakırken, Akın Açık ise yerini Furkan Dumlu’ya bıraktı.

64. dakikada Kızılcabölükspor durumu 2-0 yaptı. Gelişen atakta topla buluşan Emir Can Sayar fileleri havalandırarak takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.

65. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Deniz Durmuş sarı kart gördü.

69. dakikada Kızılcabölükspor’da Reha Yaylı yerini Burak Gökbel’e bıraktı.

80. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Deniz Durmuş yerini Çağrı Türk’e bıraktı.

Maçta başka gol ve önemli pozisyon olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. (Vansesi)

Editör: Wan Haber