Hacı Yılmaz

Maça 3 puan parolası ile çıkan Van Büyükşehir Belediyespor 53. Dakikadan sonra maçı 10 kişi tamamladı. Van Büyükşehir Belediyespor'da Cuma Ali Üzüm 32 ve 53. Dakikalarda gördü ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

53. dakikadan sonra Çorum Belediyespor karşısında 10 kişi mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor kalan dakikalarda 3 puan için mücadele etti. Bulduğu pozisyonları bir türlü golle sonuçlandıramayan Van Büyükşehir Belediyespor, Çorum Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndü.

Kalan maçlarını ilk 6 sırayı paylaşan takımlarla oynayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor'u zorlu günler bekliyor. Van Büyükşehir Belediyespor ligde kalabilmesi için içerde ve dışarıda oynayacağı maçlardan puanla ayrılması gerekiyor.

Hakem İbrahim Bülbül'ün uzatma dakikalarını fazla göstermesi Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları ve taraftarları tarafından büyük tepkiye neden oldu. Bergama Belediyespor maçında da hakem maçı 9 dakika uzatmıştı ve Bergama Belediyespor 99'unda dakikada bulduğu golle Van Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Öte yandan Çorum Belediyesporlu taraftarların maç sonu Van Büyükşehir Belediyespor'un bulunduğu soyunma odasına taşlarla saldırdığı ileri sürüldü.

Van Büyükşehir Belediyespor Zeki Yılmaz teknik direktörlüğünde sahaya; Fatih Kaldan, Halil İbrahim Yazğılı, Mazlum Öndil, Engin Memişler, Cuma Ali Üzüm, Doğukan Uzunoğlu, Bilal İsak, Medeni Bingöl, Rıdvan Okuş, Kadir Demir ve Ozan Hançer onbiri ile çıktı.

Çorum Belediyespor ise Serdar Bozkurt teknik direktörlüğünde sahaya; Gökhan Siverek, Tahir Kurtuluş, İmam Almas, Serkan Güney, Eşref Kokmazoğlu, Eşref Koçak, Oğuzhan Yalçın, Çağrı Tekin, Ercan Güneri, Hakan Yağmurkaya ve Yılmaz Can Taşkıran onbiri ile çıktı.

İbrahim Bülbül, Tamer Tekbaş, Utku Tunavelioğlu ve Aytaç Coşar hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 13.30'da Çorum Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadyumu'nda başladı.

32. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Cuma Ali Üzüm sarı kart gördü.

35. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Engin Memişler sarı kart gördü.

40. dakikada Çorum Belediyespor'da Yılmaz Can Taşkıran sarı kart gördü.

İlk yarıda her iki takımda buldukları pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

53. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Cuma Ali Üzüm ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

59. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Ozan Hançer’in yerini Şervan Örenç oyuna dahil oldu

69. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Mazlum Öndil yerini Ali Kurt'a bırakırken, Çorum Belediyespor'da ise Yılmaz Can Taşkıran yerini Gökhan Kılıç'a bıraktı.

82. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Engin Memişler yerini Baran Basut'a bıraktı.

84. dakikada Çorum Belediyespor'da Hakan Yağmurkaya’nın yerine Kudret Kanoğlu oyuna dahil oldu.

90. dakikada Çorum Belediyespor'da Gökhan Kılıç sakatlanarak yerini Ömürcan Yıldırımlı'ya bıraktı.

90. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Bilal İsak sarı kart gördü.

Maçta gol sesi çıkmadı ve Van Büyükşehir Belediyespor, Çorum Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndü.

Van Büyüşehir Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında 24 Erzincanspor'u konuk edecek.

Editör: Wan Haber