Hani derler ya direkten döndü diye işte B.Vanspor'da direkten döndü.Koskoca büyükşehir olduk ama hala amatör kümeye düşmemenin sevincini yaşıyoruz.Ne bu şehir nede bu takım bu hallere düşmeyi haketmiyor.

Bir çok ilin ilçe takımları amatör küme ve 3.ligde oynuyor,ve süper lig için mücadele veriyorlar.Şehrimizin takımı amatör kümeye düşmedi diye seviniyoruz.Hala Vanspor'un formasında reklamı yok.Nasıl bir destek anlayışıdır bu? Fenerbahçe Galatasaray şampiyon olur Cumhurriyet Maraş caddelerini koridor boyu turlarız şu İstanbul takımlarına verdiğiniz desteğin onda birini şu şehrin takımınıda verin artık.Vanlı iş adamları vicdanlarınıza seslendinizmi? bu takım şehrinizin takımı farkındasınız değilmi?Artık ipi göğüslemenin vakti gelmedi mi?

Bizler Vanlılar olarak şu takıma sahip çıkmanın vaktini ne zaman belirleyeceğiz artık? Şu takıma yardım kampanyaları başlatılsın atkıları formaları satılsın gerekirse storeler Vanspor alışveriş merkezleri açılsın ama birşeyler yapılsın artık.Stad projesi dediler ortada stadı bıraktık artık temel yok.30- 40 bin kişilik büyük stad projesi yalanmı oldu? Artık hayalini kurduğumuz şu stad düşlerinde yaşadığımız bu takım ayağa kalksın vakti geldi geçiyor bile.

Ne Bu Takım Ne Bu Şehir Bunu Haketmiyor.

Elimizi Taşın Altına Sokmanın Vakti Geldi Geçiyor Bile...