Burhan Ergin – Wan Haber

TFF 3. Lig 3. Grup maçları yarın oynanacak. Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bergama Belediyespor ile yarın saat 13:30’da karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz ligde 28 puanla 12. sırada bulunurken, Bergama Belediyespor ise 34 puanla 9. sırada yer alıyor.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, Bergama Belediyespor karşısında puan veya puanlarla dönmek istediklerini vurgulayarak, “Cumartesi günü Bergama ile oynayacağımız maça çok iyi hazırlandık. İnşallah bu karşılaşmada hedefimiz galibiyet, çünkü deplasman galibiyetine ihtiyacımız var. Onun için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR

Öte yandan grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise lider Kastamonuspor, Batman Petrolspor’a konuk olurken, ikinci sırada bulunan Niğde Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.

Üçüncü sırada bulunan Çorum Belediyespor deplasmanda Çine Madranspor ile karşılaşırken, Bayburt Grup Özel İdarespor, Sandıklıspor ile kozlarını paylaşacak.
Dersimspor, Beylerbeyispor’u ağırlarken, Çatalcaspor, 24Erzincanspor ile oynayacak. Dardanelspor sahasında Gölcükspor’u konuk ederken, Darıca Gençlerbirliğispor ise deplasmanda Manavgatspor’a konuk olacak

 

Editör: Wan Haber