Burhan Ergin – Wan Haber

TFF 3. Lig 3. Grupta 25. hafta maçları Pazar günü oynanacak. Ligde 25 puanla 15. sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 12:30’da Batman Petrolspor’u konuk edecek. 

Bu karşılaşmada mutlaka kazanmak istediklerini vurgulayan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Zeki Yılmaz, “Geçtiğimiz hafta Çine Madranspor karşısında son dakikada yediğimiz golle maalesef 1-0 yenildik. Ama şüpheniz olmasın ki bu takım kesinlikle şartlar ne olursa olsun her maçı kazanmak için istekli, arzulu bir şekilde kazanma hırsı ile sahaya çıkıyor. Oyuncu arkadaşlarımla birlikte daha nasıl üst düzeye çıkarabiliriz düşüncesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu takım kesinlikle başarılı olacaktır. Çünkü başarılı olabilmek için her şeyi yapıyoruz, özellikle bu kentin buna çok ihtiyacı var. Başarı da sadece bizimle olacak bir şey değil, herkesin dâhil olduğu bir oluşum ile başarı olacaktır” dedi.

5-242.jpg

ZEKİ YILMAZ’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Van Büyükşehir Belediyesporlu taraftarlara çağrı yapan Zeki Yılmaz, “Bu maç bizim için çok önemli ve taraftarların bizi yalnız bırakmaması gerekiyor. Bütün taraftarlarımızdan ricam Pazar günü stattaki yerini alsın ve 90 dakika boyunca takıma destek versin. Esnaflarımız ve tüm halkımız ile birlikte bu takımın etrafında birleşmeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimiz takımı için elimizden geleni yapmalıyız. Aksi taktirde başarı gelmeyecektir. Hep birlikte bu takımı hak ettiği yere getirelim. Yeter ki gerekli desteği sunalım. Takımımızı yalnız bırakmayalım. Çünkü bu takım her bireyin takımıdır onun için elimizden geleni yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

 

Editör: Wan Haber