Yarın ligin, grubun son maçında Düzcespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor, ardından play-off maçları hazırlıklarına başlayacak.

Ligin son virajında müthiş bir çıkış yapan ve son 6 maçını kazanarak play-off'a katılmayı garantileyen Van Büyükşehir Belediyespor'da şimdiden play-off heyecanı yaşanıyor.

ŞİMŞİR: FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

Son periyotta iyi bir çıkış yakalayarak üst üste 6 maç kazandıklarını ve play-off'a katılmayı garantilediklerini belirten Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erkin Şimşir, alınan galibiyetlerin hem morallerini yükselttiğini hem de play-off'un kapısını açtığını söyledi.

Şuan işlerine odaklandıklarını belirten Teknik Sorumlu Şimşir, “İşimize odaklanıp, işimizi doğru yapmaya geldik. Şuanda da bunun gayreti içerisindeyiz. Şuan play-offa kaldık ve bu noktada bir coşku oluşmaya başladı. Şimdi takıma hep birlikte destek olma zamanı. Bize destek olunursa daha coşkulu bir takım izleneceğini belirtmek istiyorum. Futbolcularıma da çok teşekkür ediyorum, bir üst lige çıkacaklarına da inanıyorum. Futbolcularımın hepsi ayrı ayrı bir değer ve hepsi alnından öpülecek çocuklar. Kent olarak kenetlenelim ve bir üst lige çıkalım” diye konuştu.

YENİTÜRK: FIRSATI KAÇIRMAYALIM

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk de, yaklaşık 10 yıldır kentte play-off heyecanı yaşanmadığını, şimdi böyle bir heyecanı kent olarak yaşadıklarını belirterek, “Buraya kadar gelmişken bir üst lige çıkma fırsatını kaçırmayalım. Van bunu hak ediyor, Vanspor taraftarları bunu hak ediyor. Şampiyonluk yakındır inşallah. Umarım el birliği ile üst lige çıkaracağız takımımızı. Zorluklarla mücadele ediyoruz, Van halkına sesleniyorum, 10 yıl sonra yakaladığımız play-off'ta bu şansı kaçırmamamız gerekiyor. Bugün Van'ın kenetlenmesi lazım, birleşmesi lazım. İşadamlarımızdan siyasilerimize, Valiliğimize, Belediyemize kadar hepimizin, güç birliği yapmamız ve takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Güç birliği ile bir üst lige çıkmayı başarabiliriz. Başarı Van'ındır, taraftarındır, başarı bizim değildir, bütün olarak bu kentindir. Ligde son maçımızı oynayacağız, ardından play-off maçlarımız var. Sıkıntılarımızı aşabilmemiz için bu aşamada herkesi güçbirliği yapmaya çağırıyorum. Bu şansı kaçırmayalım, kaçırırsak yazık olur. Unutmayalım ki; Vanspor kazanırsa Van kazanır. Vanspor'u bu yıl 2. Lig'e çıkarırsak, ben eminim ki seneye de 1. Lig heyecanı yaşarız. Yeter ki el birliği yapalım, Vanspor'a maddi manevi hep beraber destek olalım.” ifadelerini kullandı.

Prestij Haber: Umut Tarhan

Editör: Wan Haber