Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu’nda verilen kahvaltıya Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörü Recep Karabulak, Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) Van Şube Başkanı Molla Ali Arslan ile STK temsilcileri katıldı.

Pazar günü yapılacak olan etkinlikle ilgili bilgi veren Recep Karabulak, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 10 yıldır çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl Türkiye’nin birçok noktasında 300’den fazla ‘Kutlu Doğum’ etkinliği düzenledik. Van’da ise 25 noktada etkinlik düzenliyoruz. 'Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hazreti Muhammed (sav)' temasıyla düzenlediğimiz bu etkinliklerden bir tanesini de pazar günü Allah nasip ederse Van’da gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Dün esnafımıza Peygamber Efendimizi temsil eden güller dağıttık, yine kentin birçok noktasına afişler asarak halkımızı yapacağımız etkinlikten haberdar etmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra kentin farklı noktalarına stantlar kurduk, ücretsiz servis noktalarımız olacak. Sizlerin vasıtasıyla tüm halkımızı pazar günü Kültür Sarayı Kavşağı’nda yapacağımız etkinliğe davet ediyoruz” dedi.
İTTİHAD Van Şube Başkanı Molla Ali Arslan ise, Kutlu Doğum etkinliğinin teması ile ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi.

Kahvaltı, basın mensuplarına gül dağıtılmasıyla sona erdi.

Editör: Wan Haber