WanHaber.com ÖZEL

Van’daki en büyük spor sayfası olan VansporFanPage düzenlediği bir anket ile takipçilerine ile “Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ın çalışmalarını başarılı buluyor musunuz?” diye sordu. Yaklaşık 47 bin takipçisi bulunan sayfada 2 bin kişi oylamaya katıldı. 24 saat süren ankete katılanlardan yüzde 89’u Nevzat İnanç’ı başarısız bulurken, yüzde 11’i başarılı buldu. Bin 789 kişinin başarısız not verdiği İnanç’a sadece 211 kişi başarılı oyu verdi. 

“BAŞARILI OLSAYDI VAN’A STAD YAPTIRIRDI”
Çoğunluğunu Vansporlu taraftarların oluşturduğu takipçiler, anketin altında Van Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a tepkilerini dile getirirlerken bir taraftar; “Başarılı olsaydı Van’a stad yaptırırdı” yorumunda bulundu. Başka bir takipçi ise stada girişte anlamsız kuyrukların oluştuğunu ve tribünlerin kirli ve bakımsız olduğunu dile getirdi.

İNANÇ YÜZÜNDEN MEMLEKETE STAD YAPILMADI!
Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç yüzünden Van’a stad yapılmadığını iddia eden Kadir A. İsimli vatandaş ise “Bu şahsın acilen istifa ettirilmesi lazım. Bunun yüzünden tribün ihalesi 1 sene sürdü. Bunun yüzünden bu memlekete stad yapılmadı. Diğer spor il müdürleri ellerinde dosyalarla bakanlıkta sabahlarken buda gidip Erzurum’da kayak yapıp Vanspor’un paralarını yiyordu. Hem de hak etmediği.” Yorumunu yaptı.

Van’da yaşayan büyük bir çoğunluğun memnun olmadığı Van Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ın başarılı olup olmadığı anket sonuçlarına göre de tescillenmiş oldu.

3-20191117130748.jpg

Editör: Wan Haber