Vanlı vatandaşlar, çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bu gün Van'a gelen Başbakan Erdoğan'dan yatırımların devam etmesini istiyor.
 
Beşyol mevkiinde toplu açılış töreninde halka seslenen Başbakan Erdoğan, yapılan yatırımlardan ve desteklerden bahsetti. Edoğan'ın konuşmasını alanda bulunan vatandaşlar pür dikkat dinledi ve mitingin ardından kendi aralarında Başbakanın yaptığı konuşmayı değerlendirdi.
 
Memleketlerine gelen Başbakan Erdoğan'a teşekkür eden Vanlılar, Başbakan'a seslenerek depremden çok zarar gördüklerini bu nedenle daha çok yatırım ve destek beklediklerini belirtti.
 
Başbakan'ın Van mitinginin ardından Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) konuşan Vanlı vatandaşlar, özellikle barınma ve iş konusunda Başbakandan destek beklediklerini ifade etti. Depremden dolayı zor günler yaşadıklarını ve yaşamaya devam ettiklerini anlatan vatandaşlar, depremden sonra Van'a birçok yatırım yapıldığını ancak bu yatırımların daha da genişletilerek devamının sağlanmasını istedi. Yapılan yatırımlar için Başbakana teşekkürlerini ileten Vanlılar, yarın da Van'da temaslara devam edecek olan Başbakan Erdoğan'dan özellikle iş konusunda destek beklediklerini vurguladı.
Editör: Wan Haber