WanHaber.com - ÖZEL

AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 7 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında partisince düzenlenen mitinge katılmak üzere Van'a geliyor. Vanlılar ise Başbakan Davutoğlu’ndan; vergi terkini, TOKİ ödemeleri, istihdam gibi bir çok alanda müjde ve müjdeler vermesini bekliyor. 

AK Parti'nin bugün Beşyol Meydanı'nda düzenleyeceği miting öncesi kentte resmen olağan üstü güvenlik önlemleri alınmış durumda. Özellikle Davutoğlu'nun konvoyunun geçeceği güzergahlar başta olmak üzere tüm kent genelince binlerce polis görev yapacak.

CUMA NAMAZI SONRASI HALKA SESLENECEK

Başbakan Davutoğlu’nun Yukarı Norşin Camisi’nde Cuma Namazı kıldıktan sonra miting alanında halka hitap etmesi bekleniliyor. AK Parti mitinginin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitinginde olduğu gibi sönük geçmesi bekleniliyor.

VAN HALKI BAŞBAKANDAN MÜJDE BEKLİYOR!

Vanlılar bugün Van'da konuşacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan müjde ve müjdeler bekliyor. Van halkı ilk olarak TOKİ Afet konutlarının yüksek maliyetinin düşürülmesi, TOKİ Afet konutlarının ödemelerinin ertelenmesi ve vade uzatılması müjdesini istiyor. Öte yandan Van Depremi sonrası kentte ekonomik manada sorun yaşayan esnaflar da müjdeli bir haber bekliyor. Daha önce VAN TSO'nun da defalarca dile getirdiği ve uzun uğraşlarda bulunduğu Vergi Terkini için herhangi bir adım atılmış değil. Başbakan'ın Van mitinginde vergi terkini içinde bir müjde vermesi bekleniliyor.

SINIR KAPILARI BİRAN ÖNCE AÇILMALI!
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Van Mitingi öncesi wanhaber.com'a açıklamalarda bulunan VAN TSO Başkanı Necdet Takva, Başkale ilçesinde bulunan Gelincik Sınır Kapısı'nın İran tarafında olan yolun yapıldığını ve eksikliklerin tamamlandığını belirterek sınır kapısının biran önce açılması gerektiğini söyledi. Takva, seçim sonrasına kalan Kapıköy Gümrük Kapısı içinde gerekli anlaşmaların biran önce tamamlanıp hızlı bir şekilde hizmete açılmasının Van ekonomisine can vereceğini belirtti.

Editör: Wan Haber