Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Facebook ve Youtube’u seçimden sonra kısmen kapatabilecekleri yönündeki açıklamasını değerlendiren vatandaşların görüşleri şöyle:

Kamil Tuncer (44), 8 yıldır Facebook kullandığını ve bu uygulamanın kapatılmasından yana olduğunu ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti'ne zarar verecek paylaşımlar oluyor. Barış sürecine zarar verecek paylaşımlarda bulunuluyor. Bu sebeplerden dolayı Facebook'un ve YouTube'un kapatılmasından yanayım” dedi.


İsmet Barol (37) ise 2 yıldır Facebook kullandığını, kapatılmasından yana olmadığını belirterek, “Facebook benim için bir özgürlüktür. Mesajlaşıyorum, bilgi ediniyorum. Kısacası Facebook ve Youtube’un kapatılmasından yana değilim” dedi.


Elif Pişkin (18) de yaklaşık 5 yıldır Facebook kullandığını ifade ederek, "Youtube’u ise ödevlerim ve film izlemek için kullanıyorum. Kapatılmasından yana değilim. Tabii ki Facebook’un kötü tarafları da var. Paylaştığımız fotoğraflara kötü yorumlar yapılıyor. Tanımadığımız kişilerden istekler geliyor. Bundan rahatsız oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber