Wan Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen ve Şanlıurfa’da yapılan “Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final” müsabakalarına Doğu ve Güneydoğu illerinden 11 ilin takımları katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Takımı takım halinde ikinci olarak “Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final” müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Yapılan ödül töreni sonucunda dereceye giren takımlara ödülleri Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve müsabakaları izleyen protokol üyeleri tarafından verildi. 

Badminton Van İl Temsilcisi Atilla Enterili, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonumuz tarafından milli takımlarımızın altyapısını oluşturmak için organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakalarında 11 ilden takımlar katılım sağlamıştı. Bizlerde takım olarak başarılı sonuçlar elde ederek yarı finale çıktık. Takımımızın yarı finale çıkması bizleri gerçekten çok sevindirmiştir. İnşallah aynı performansı yarı final müsabakalarında da sergileyeceğimize inanıyoruz. Buradan müsabakalara katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyor, bizlere her türlü desteği veren antrenörlerimize, il müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakalarında Takım Halinde İkinci olarak yarı finale yükselen badmintoncuları makamında ağırlayan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise yaptığı açıklamasında şu konuşmalara yer verdi; “İlimiz adına birçok yarışmalara katılarak ilimizin adından sürekli başarılar ile bahsettiren takımlarımızdan biride, Şanlıurfa’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakalarında takım halinde ikinci olarak yarı finale yükselen badmintoncularımızdır. Sporcularımız müsabakalarda en güzel performanslarını sergileyerek takım halinde ikincilik derecesi ile döndüler. Kazandıkları bu güzel başarılarından dolayı il temsilcimizi, antrenörümüzü ve sporcularımızı bir kez daha kutluyor; kendilerine katılacakları yarı final müsabakalarında ise başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.

Editör: Wan Haber