Olta Balıkçıları Federasyonu (OBAF), "Minik Eller Üşümesin" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van'ın Çatak ilçesine gönderdiği atkı, bere ve eldivenden oluşan kışlık malzemeler ulaştı, öğrenciler çektirdikleri fotoğraflarla OBAF'a teşekkür etti.
OBAF iki yıldır sosyal sorumluluk kapsamında sürdürdüğü "Minik Eller Üşümesin" kampanyasını sürdürüyor. Kış boyunca Uşak ve yurdun değişik bölgelerindeki köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kışlık malzeme yollayan OBAF'a, Van'ın Çatak ilçesine bağı Atlıhan Köyündeki öğrenciler çektirdikleri fotoğrafları öğretmenleri aracılığıyla yollayarak teşekkür etti. Merkezi Uşak'ta bulunan Federasyonun yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atalay, Vanlı öğrencilerin kendilerine gönderdiği fotoğrafları görünce duygulandıklarını belirterek, "Yaptığımız işin doğruluğunu minik öğrencilerin gönderdiği fotoğrafları görünce daha iyi anladık" dedi.
Kampanya kapsamında yurdun değişik bölgelerinde eğitim gören öğrencilere kışlık malzeme göndermeye devam ettiklerini de söyleyen OBAF Başkanı İsmail Atalay, "Dün Uşak'taki yavrularımıza malzeme dağıtmıştık. Akşam saatlerinde Van'a gönderdiğimiz malzemelerin ulaştığı haberini de aldık. Van'daki miniklerimiz malzemelerle fotoğraf çektirip öğretmenleri aracılığıyla bize gönderdiler bu fotoğrafları. Federasyonumuza teşekkür etmek için yazdıkları pankartlar bizi çok duygulandırdı. Bu tabloyu görünce projeyi sürdürmek için verdiğimiz çabaların doğruluğunu bir kez daha test ettik. Gelecek yıllarda bu kampanyayı çok daha kapsamlı hale getirmek istiyoruz. Kampanya için bize destek veren tüm hayırseverler ile üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
(KY-İK)

26.01.2013 12:20:21 TSI

Editör: Wan Haber