Rıdvan Can

Turnuvaya katılan Van Masterler futbol takımı son maçta Kayseri Erciyesspor ile 3-3 berabere kalarak gol averajı ile gruptan çıkamadı.

Antalya Kremlin Place Otelin Spor tesislerinde yapılan turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerin yanı sıra yurtdışından da Romanya'nın katıldığı turnuvada toplam 30 takım kıyasıya mücadele verdi. Futbol Turnuvası'na katılan Van Masterler futbol takımı, 1 gol averaj farkıyla gruptan çıkamayan Van ekibi turnuvaya renk katarak izleyenlerin alkışını aldı.

CENTİLMEN TAKIM VAN

Plaket törenine turnuvayı düzenleyen Fanatik Tour Genel Müdürü Mehmet Hakan Onkur'un yanı sıra turnuvaya katılan tüm master takımlarının idarecileri ve futbolcuları katıldı.

"GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNİYORUZ"

Masterler futbol turnuvasını düzenleyen Fanatik Tur temsilcilerinden Hakan Onkur, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz 6'ncı Cumhuriyet Kupası Masterler Futbol Turnuvamızda Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ve yurtdışından gelen değerli master futbol takımlarımızı 6'ncı Cumhuriyet kupası Masterler futbol turnuvasında görmek ve ülkemizin turizm cenneti Antalya'da ağırlamak bizleri mutlu etti. Bu tür turnuvalar ile sahada güzel mücadelelerin yanında, güzel dostluklar ediniyoruz" dedi.

"MEMNUN KALDIK"

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül gecesinde Van Masterler ekibine sunulan plaketi Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay, fanatik Tour Genel Müdürü Mehmet Hakan Onkur'un elinden aldı. Azbay, turnuvaya katılmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, turnuvayı düzenleyen tertip komitesine ve katılan tüm takımlara teşekkür etti.

Sportif anlamda iyi sonuçlar almadıklarını dile getiren Başkan Azbay, turnuvanın paylaşımcı ve birliktelik açısından çok önemli olduğunu söyledi. Her yıl geleneksel hale gelen Cumhuriyet Kupası Masterler Futbol Turnuvasına bu yıl da katılarak çok iyi ağırlandıklarını ifade ederek, "Van'a mutlu dönüyoruz. Turnuva boyunca gerek rakip takımlarının gerekse turnuvayı düzenleyen fanatik tour temsilcilerinin bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı başta Antalya Masterler Derneği Başkanı ve Fanatik Tour Genel Müdürü Mehmet Hakan Onkur'a ve herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

VAN TURNUVAYA RENK KATTI

Turnuvayı organize eden Antalya Masterler Derneği Başkanı ve Fanatic Tour Firması Genel Müdürü Mehmet Hakan Onkur "Geleneksel hale dönüştürdüğümüz Turnuvanın 2016 ayağını bu yıl 13-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdik, maçlar oldukça çekişmeli ve renkli geçti. Bu yıl turnuvaya ilginin hayli fazla oldu. Katılan tüm takımların keyifli bir Turnuva geçirdik. Turnuvaya renk katan Van Masterler takımını tebrik ediyorum. Van Masterler gerek saha içinde gerekse saha dışında hem rakipler hem de biz organizasyon ekibinin takdirini aldı. Bir gol averajı ile gruptan çıkamadılar. Çok yazık oldu. Sahada verdikleri mücadelelerinden dolayı Van Masterlerini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Turnuvanın centilmen takımı olarak Van'ı seçtik" dedi.

Van Masterler turnuvaya Enver Azbay, Rıdvan Can, Davut Yıldırım, Ramazan Bildirici, Ergin Çiftçi, Nihat Eker, Fahri Baştürk, Orhan Yıldız, Çetin Berge, Tamer Ödemiş, Hakan Camuşçu, Ufuk Adsız, Yaşar Bitiktaş, Oktay ve Ferhat'tan oluşan kadroyla katıldı.

Editör: Wan Haber