Rıdvan CAN

Her yıl Antalya'da düzenlenen 44 takımın katıldığı uluslar arası Masterler futbol turnuvasında Ramazan Kıvanç ve Enver Azbay'ın organize ettiği Van masterler takımı karşılaşmalarda ortaya koydukları performansla turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Grubu'nda ilk maçını İstanbul temsilcisi Kanarya Masterler takımıyla oynayan Van Masterleri güçlü rakiplerini 6-2 İkinci maçında Belçika takımını 3-0 Üçüncü maçında ise Konya Master takımıyla 2-2 berabere kalarak Grup'tan çıkarak adını bir üst tura yazdırdı.

 Van Masterler ikinci turda ise Pendikspor ile normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılarda rakibini 5-4 yenerek çeyrek finale çıktı.

Çeyrek finalde Bursaspor'la da normal süresi 1-1 biten maçın sonunda penaltılarla rakibini 4-2 yenerek adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Yarı finalde Antalyaspor'a 3-1 yenilen Van Masterler üçüncülük karşılaşmasında ise, İstanbulspor'u 3-0 yenerek 44 takım arasında turnuvayı 3'ncü olarak tamamladı.

44 Takımın katıldığı turnuva'da Van Masterler takım kaptanı tecrübeli futbolcu Enver Azbay, forma giydiği 6 karşılaşmada 11 gol atarak turnuvanın gol kralı oldu.

Editör: Wan Haber