Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında evinde Adanaspor ile karşılaştı.

Beşiktaş, Van'daki sevgi evleri ve çocuk evlerinde koruma ve bakım altında olan 15 çocuğu Adanaspor maçı için Vodafone Arena'da ağırladı.

Beşiktaş'ın Adanaspor ile yaptığı karşılaşmayı siyah-beyazlı takımın taraftarlarından İngiliz Dany Pearce da izledi. İngiltere'de yorumculuk yapan ve aynı zamanda ülkesinin Bristol ekibini tutan Pearce, gün içinde Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. Çebi'nin eşi Berna Çebi'nin davetiyle Van'dan gelen 15 çocuk da karşılaşmayı izledi.

Beşiktaş 3-2 Adanaspor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında lider Beşiktaş, Vodafone Arena'da ligin son sırasında bulunan Adanaspor'u konuk etti. Son derece tempolu ve gidip gelen bir maçın ardından Beşiktaş 3-2'lik skorla sahadan galip ayrıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Elin Elimde Derneği’nin öncülüğünde Vodafone Arena’da Beşiktaş'ın maçını izleyen çocuklar özel bir gün yaşadı.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş kulübü ikinci başkanı  Ahmet Nur Çebi’nin eşi Berna Çebi, “Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyduk. Çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz” dedi.

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, etkinlikte Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi’ye plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti. (Kaynak:vanekspres)

Editör: Wan Haber