AK Parti Van İl Başkanlığı binasında müracaatını gerçekleştiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır, AK Parti’den aday olmasının gerekçelerini açıkladı. AK Parti’nin Türkiye’de yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade eden Tanrıtanır, “Bugün itibariyle AK Parti milletvekilliğine aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Böyle bir karar almamın yegâne sebebi, ilki ülkemizde son 12 yılda büyük yatırımlara ve köklü reformlara imza atan AK Parti hükümetlerinin çalışmalarıdır” dedi.


Van'a ve Van halkına hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Tanrıtanır, “Bildiğiniz üzere 2009 seçimlerinde halkımın iradesiyle rakiplerime karşı büyük zafer elde ederek Van'ın ilk ve tek kadın muhtarı unvanına sahip oldum. Halkımın bana verdiği bu yetkiyi hiçbir zaman suiistimal etmedim. Halkımla birlikte hareket ederek büyük çalışmalara imza attım. Bunun yanında çoğu zaman yetkilerimin sınırlarını aşarak çalışmalarımı en iyi şekilde sonuçlandırdım” ifadelerini kullandı.


Gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrasında verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını dile getiren Tanrıtanır, kendisini her zaman destekleyenler teşekkür etti.

Editör: Wan Haber