Van Büyükşehir Belediyesi şehir genelindeki kent mobilyaları; ışıklı cam korumalı ve hareketli billboard ve clp raket pano işletilmesi işini 5 yıllığına ihale yoluyla kiraya verecek. İhale yarın saat 10’da Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.


İlhan Siyahtaş

Van Büyükşehir Belediyesi sınırları dâhilinde, şehir genelindeki cadde ve sokaklardaki kent mobilyaları ışıklı cam korumalı ve hareketli billboard ve clp raket pano işletilme işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık artırma yoluyla 5 yıllığına ihale edilecek. İhaleye teknik yeterlilik şartlarını taşıyan firmalar katılabilecek.

Yarın saat 10’da Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilecek ihaleye Van’dan ve il dışından firmaların katılımı bekleniyor. İlk yılı ödemesiz 5 süreli görsel hizmetler-şehir mobilyaları- açık hava reklam üniteleri işletme ihalesinde muhammen bedel 1,5 milyon lira olarak belirlendi.  İhale şartnamesine göre ihaleyi kazanan yüklenici firma kent mobilyalarının 5 yıl süreyle pazarlama ve kiralanmasını yapacak. 

Van’da bu hizmet halen bir Van firması olan Elif Reklam tarafından gerçekleştiriliyor. 

Editör: Wan Haber