Anket çalışmasında bir hafta içinde www.vaninenleri.com sitesine 50 binden fazla ziyaretçinin giriş yaptığına dikkat çeken Olgun, “Siz değerli okurlarımızın reel bir şekilde kullandığı oylar ile ilimizde başarılı olan kurum-kuruluş, iş adamı, yönetici, özel sektör, STK ve diğer kategorilerde ipi göğüsleyenler takdir edilecektir. Böylelikle hem tatlı bir rekabeti teşvik etmiş olacağız hem de başarılı olan En'lerimize ekstra moral ve motivasyon katmış olacağız. İlk haftada gördük ki, anket çalışmasına yoğun bir ilgi oldu. İnsanlar bize güveniyor, yaptığımız projeleri sahiplenmeleri bizleri mutlu ediyor. Adayların ve kurumların sosyal medya hesapları üzerinden kendi lehlerinde paylaşım yaparak destek istemeleri doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Herkes emin olsun ki oylar noter huzurunda tutuluyor. Halk kimi başarılı buldu ise o layık görülecek ’’ ifadelerini kullandı. 

Karşılaştıkları ilgiden memnun olduğunu ifade eden Olgun, “Doğrusu bu kadar ilgiyi bizde beklemiyorduk. İnsanlar müthiş ilgi gösteriyor. Bende şaşırdım, umarım bu ilgi devam eder ve biz anket sonunda hedeflediğimiz 500 bin ziyaretçi sayısına ulaşmış oluruz’’dedi.

“MUHTEŞEM BİR ÖDÜL TÖRENİ HAZIRLIYORUZ”
Daha önce yaptıkları projelerde ilklere imza attıklarını söyleyen Olgun, “Bizler ödül töreni için harıl harıl çalışıyoruz. Ödül töreninin olacağı gece muhteşem bir ışık ve sahne gösterisi yaparak Van’da bir ilki yapacağız. Programın sunuculuğu için birçok isimle görüştük, ünlü bir bay bir de bayan ile anlaşma yapacağız. Yine bütçemiz el verirse Türkiye’nin tanınmış bir sanatçısını da o gece sahne alması için Van’a getireceğiz. İnsanlar o geceyi hiç unutmayacak. Bazı isimlerde anlaştık, bayramdan sonra gidip sözleşmemizi yapacağız. İl dışından birçok tanınmış isimi davet ediyoruz’’ diye konuştu.

Editör: Wan Haber