Van’ın en başarılarının belirleneceği anket çalışmasında 16 dalda 160 adayın yarışacak. Anket çalışmasında en başarılı seçilenler muhteşem bir gala gecesinde ödüllerini alacak.16 dalda 160 tanınmış iş adamı, kurum ve özel sektörden isimlerin yarışacağı anket çalışması yaklaşık beş ay sürecek ve anket çalışmasında başarılı seçilenler düzenlenecek gala gecesinde onurlandırılacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Van Ekonomist Dergisi İmtiyaz Sahibi Zeki Yiğit, Van Ekonomist Dergisi olarak okuyucularından aldığı destek ile ilkleri yapmaya devam ettiklerini belirterek,’’Daha önce gerçekleştirdiğimiz 1. Van Ekonomi Forumu ve Van Ekonomi Zirvelerinin ardından ilimiz için yeni bir proje için kolları sıvadık. Van Ekonomist Dergisi şimdi de Van’ın Enlerini seçiyor.

www.vanınenleri.com sitesinden yapacağımız anket ile Van’ın en başarılılarını halkımızın oyları ile belirliyoruz. 16 dalda yaklaşık 160 adayın yarışacağı “Van’ın Enleri” projesiyle Van’da yine farklı bir gündem oluşturmayı ve Van’ın güzel şeyler konuşulmasını hedefliyoruz. Projemize yapacağımız tanıtım toplantısı ile start vereceğiz. 26 Aralık 2015 tarihinde yapmayı düşündüğümüz bir geceyle ödül kazanan isimlere ödülleri takdim edilecektir. Bu yıl ilkini yapmayı ümit ettiğimiz bu projeyi her yıl geleneksel bir şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Siz değerli okurlarımızın reel bir şekilde kullanacağı oylar ile ilimizde başarılı olan kurum-kuruluş, iş adamı, yönetici, özel sektör, STK ve diğer kategorilerde ipi göğüsleyenler takdir edilecektir. Böylelikle hem tatlı bir rekabeti teşvik etmiş olacağız hem de başarılı olan En’lerimize ekstra moral ve motivasyon katmış olacağız” dedi.


Noter gözetiminde ve her bireyin sadece bir kez oy kullanacağı bir sistem ile yarışmanın hakkaniyet içerisinde sonlanması için gerekli tüm önlemleri almış bulunmakta olduklarını ifade eden Yiğit, “Bu projemizde sizlerin oylamasına sunmayı düşündüğümüz siyasilerimizi “Belediye başkanları ve vekilleri” ise faklı noktalara çekilmesinden çekindiğimizden dolayı kategorilerimize eklemedik. Biz isterdik ki onları da böyle bir projeye dahil edelim ve gerçeklere halkımız karar versin. Ama sütten ağzımız yandığı için yoğurdu yememeye karar verdik. Bunun takdirini de siz değerli takipçilerimize bırakıyoruz. Sizlerin bu projemize vereceği destekler için şimdiden hepinize teşekkür ediyor projenin hayırlı olasını diliyorum’’ifadelerine yer verdi.

Editör: Wan Haber