Van Hakem ve Gözlemciler Derneği'nin önceki gün özel bir restaurantta verdiği yemeğe Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz'ın yanı sıra, Bölgesel Kurul üyesi Yusuf Demirkıran, TFFHGD Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Dernek Başkanı Taner Coşkun ve hakem camiası tam kadro katıldı.

Program ile ilgili bir konuşma yapan Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Taner Coşkun “Uzun bir aradan sonra Vanlı Hakemler olarak futbol sezonunu açıyoruz. Her yıl sezon açılışımıza spor camiasının temsilcilerini ve mülki amirlerimizi de davet ederken bu sezon biraz zamansız ve hesapta olmayan sıkıntılardan dolayı sadece hakem ve gözlemci camiası olarak kendi aramızda bir program tertip etmek zorunda kaldık. İnşallah ilerleyen süreçte fırsat bulursak daha farklı bir açılış yapacağız. Bu vesile ile 2019-2020 futbol sezonunun başta ilimiz olmak üzere tüm futbol camiasına hayırlı olmasını, kazasız belasız geçmesini temenni ederim” dedi.

Sezon açılışı ile konuşan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz ise, “Bugün burada hakem ve gözlemci hocalarımız ile bir araya gelerek yeni sezona merhaba dedik. İstiyoruz ki hep birlikte Van'ın futboluna en iyi şekilde hizmet ederek katkı vermektir. Tecrübeli ve genç hakemlerimizle camiamıza güvenimiz tamdır.  Yeni futbol  sezonunun herkese ve tüm  spor camiasına  hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber