Van’da 2013 yılının ilk bebekleri “Muhammet Yusuf Özpolat” ile “Cihat Çelik” oldu. İstanbul Hastanesi’nde, Hasan Özpolat ve eşi Nuran Özpolat saat 00.01’de normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe, "Muhammet Yusuf" ismi verildi. İlk bebekleri olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirten anne Nuran Özpolat, “Çok güzel bir duygu anlatamam. Allah herkese bebek nasip etsin. 2013 yılının çocuğuma ve tüm insanlara hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Baba Hasan Özpolat da, “Baba olmak çok güzel bir duygu. Anlatılmaz, yaşamak lazım. Çok mutluyum. İnşallah 2013 yılı hep böyle geçer” şeklinde duygularını dile getirdi.


Aynı hastanede saat 00.05’te ise Davut Çelik ile Şifa Çelik’in “Cihat” ismini verdiği bir erkek bebek dünyaya geldi. İlk bebekleri olan “Cihat”ın 2013 yılının en güzel sürprizi olduğunu ifade eden baba Davut Çelik, “Yeni yılın ailemize ve tüm insanlara mutluluk getirsin. İl bebeğimiz ve çok mutluyuz” dedi.


Bebeğini kucağına alan anne Şifa Çelik de, oldukça heyecanlı olduğunu ve yaşadığı mutluluğu tarif edemeyecek kadar güzel olduğunu söyledi.

Editör: Wan Haber