Van’da 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında 18-21 Nisan 2016 tarihleri arasında 75.Yıl Tenis Kortlarında oynanan Okul sporları Küçükler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları 21 okulun katılımı ile sona erdi.

Dereceye giren sporculara ödülleri, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü İshak Feyat ve Yarışmalara katılan beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi. Müsabakalar sonunda Küçükler Erkekler kategorisinde Güzin Dinçkök İlkokulu Birinci, Hasan Ali Yücel İlkokulu İkinci olurken Rekabet Kurumu İlkokulu ise Üçüncü oldu. Küçükler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları Kızlar Kategorisinde ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu Birinci, Hasan Ali Yücel İlkokulu İkinci ve Kültür Koleji ise Üçüncü oldu.

Yapılan ödül töreni sonunda konuşan tenis antrenörü İshak Feyat konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Ülkemiz geneli başlatılan ve ilimizde ise, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen okulsporları küçükler tenis il birinciliği müsabakalarımız ilimiz ve ilçelerimizden toplamda 21 okuldan 75 öğrencimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Çekişmeli ve heyecanlı müsabakaların sonunda dereceye giren bütün okullarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. İlimiz adına başarılı sonuçların kazanıldığı müsabakalara katılan bütün okullarımıza, beden eğitimi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, yapılan müsabakalarda başta il müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu. 

Editör: Wan Haber