Açıklamalarda bulunan VANFOD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Çiftci, 15 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan fotoğraf yarışmasında Van’da Ramazan ayının işleneceğini belirterek, “Fotoğraflar #vandaramazan hastagı ile instegram sayfası üzerinden yüklenecek ve yarışma sonucunda dereceye giren fotoğraf sahiplerinden 1'nciye tam altın 2'inciye yarım altın ve 3'üncü olan arkadaşımıza ise çeyrek altın verilecektir” dedi.

Mübarek Ramazan ayının yansımalarını fotoğraf sanatıyla buluşturmak istediklerini ifade eden Çiftçi, “Ramazan ayının şehrimizde ki yansımalarını fotoğraf sanatı yardımı ile ölümsüzleştirmek için Tuşba Kaymakamlığı ile ortaklaşa böyle bir yarışma düzenliyoruz. Ödüllerin sponsorluğunu kaymakamlığımızın yapacağı yarışma, fikrini götürüldüğümüz ilk andan itibaren desteklerini esirgemeyen Tuşba Kaymakamız Sayın Musa Sarı’ya Van Fotoğrafçılar Derneği yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Çiftci, ayrıca bu yarışmanın bir ilk olduğunu sonrasında yapılacak çalışmalara da örnek teşkil edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: Wan Haber