WanHaber - Haber Merkezi

Van’da yoğun kar yağışı tüm cadde ve sokakları beyaza bürürken mahalle muhtarları da mahallelerindeki karı temizletmek için yoğun mesai harcıyor. Van’a yüklü miktarda düşen karın ardından Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine bağlı ekipler ana arterlerin ardından sokaklardaki karı temizlemek için kolları sıvadılar.

Van’daki mahalle muhtarları ise ekiplerin kendi mahallelerine gelmesi için belediyelerin ilgili birimlerinde yoğunluk oluşturarak karların temizlenmesi için talep oluşturuyorlar.

Van İpekyolu’na bağlı Serhat Mahallesi’nde gerçekleşen kar temizleme çalışmalarını yerinde takip eden Mahalle Muhtarı İdris Aydın, yoğun kar yağışıyla birlikte belediye ekipleriyle sürekli irtibat halinde olduklarını belirtirken “Son yağan kar, Van’ın her yerinde olduğu gibi mahallemizde de yolları kapladı. Talebimiz üzerine İpekyolu Belediyesi ekipleri karları temizlemek için mahallemize geldiler. Mahallemizin ihtiyaçları ile ilgili belediyelerle iletişimimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” dedi. 

1-744.jpg

Editör: Wan Haber