Van'da, Akköprülü Otomotiv tarafından getirilen sınıfının en güçlü motoruna sahip Ford marka çekicisinin 1846 T serisi tanıtıldı.
İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Akköprülü Otomotivde düzenlenen tanıtım toplantısına Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan, Akköprülü Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçeksay ile Vanlı işadamları Bedrettin Gökçenay ile Fazıl Kaplan katıldı. Akköprülü Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Bülent Çiçeksay tarafından davetlilere çekicinin teknik özellikleri hakkında bilgi verdikten sonra VESOB Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan direksiyona geçerek test sürüşü yaptı.
Ford'un 1846 T serisi olan çekicisinin 460 beygir gücü ile sınıfının en güçlü motoruna sahip olduğunu belirten Akköprü Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçeksay, araca çok yoğun bir talebin olduğunu söyledi. Üç yıl sınırsız kilometre garantisi bulunduğunu dile getiren Çiçeksay, "Aracımız güçlü, verimli, konforlu ve dayanıklıdır. Zaten bin kilometreyi aşmış bir test sürüşünden sonra piyasaya sürülmüştür" dedi.
Piyasaya yeni çıkan sınıfının en güçlü aracını Van'a getirdikleri için Akköprü Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çiçeksay'a teşekkür eden VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, "Akköprü Otomotiv araç satışında Türkiye'de ilk sıralarda yer alan bir firmamız. İlin ekonomisine ciddi katkısı olan bir firmamız. Hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.
(Yİ-Y)

02.02.2013 16:37:08 TSI

Editör: Wan Haber