Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Caddesi 3’ncü Sokak’ta meydana geldi. Gece 00.10 sıralarında sokakta bulunan kahvaltı salonuna çatıdan giren yüzü maskeli 2 hırsız, iş yerine maddi ve manevi zarar verdi.

Kasada bulunan 200 TL tutarında parayı çalan hırsızlar bal ve birçok yiyeceği de alarak kayıplara karıştı. Birçok yeri dağıtan ve maddi zarara yol açan hırsızlarla ilgili arama çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan iş yeri sahibi Ahmet Cintan, ikinci kez hırsızlık olayı yaşadıklarını belirterek, olaya tepki gösterdi. İlk hırsızlık olayında kamera sistemi kurmadığını, hırsızlık olayının gerçekleşmesi ile birlikte sistemi kurduğunu belirterek, bunun da önleyici olmadığını kaydetti.

3-712.jpg

Cintan, “Bu hırsızların bana verdiği zarar artık beni ciddi anlamda sıkıntıya sokmaktadır. Bunların derhal yakalanıp gerekli cezayı yemelerini istiyorum. Benim buradaki amacım başka yerlere girmelerini önlemektir. Bu yüzden yakalanmalarını çok istiyorum. Ben şu an aldıkları paranın derdinde değilim, iş yerime çok ciddi anlamda maddi zarar vermiş durumdalar” dedi. İHA

Editör: Wan Haber