Van'ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Hotel Van, Sevgililer Günü için hazırladığı 'Aşk Sokağı'na gelen sevgililer unutulmaz bir gece yaşadılar.
Edremit-Gevaş karayolu üzerinde Van Gölü manzarası ve konforuyla konuklarını ağırlayan Rescate Hotel Van, önemli günlerde de yaptığı etkinliklerle büyük ilgi görüyor. Kış mevsimi boyunca düzenledikleri 'Kışa Merhaba' gecelerine bir yenisini ekleyen Rescate Hotel, sevgilileri de unutmadı. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Rescate Hotel'de hazırlanan 'Aşk Sokağı'nda, bir yandan kemanlar en güzel aşk şarkıları çalarken, bir yandan da masalara birer kırmız gül bırakıldı.
Geceye olan ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade eden Rescate Hotel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, 14 Şubat'ı 'Aşk Sokağı'nda kutlayarak aşka yolculuk yapıldığını söyledi. Angün, "Sevgililer masalarında keman dinletisi ve Grup Hayal'in canlı performansı eşliğinde romantik bir gece yaşadılar. Aşk yolculuğuna çıkacak sevgililer için 'Aşk Sokağı'mızı en güzel şekilde hazırladık. Her şeyden daha önemlisi konuklarımız çok memnun bir şekilde buradan ayrıldılar. Onlara yaşattığımız bu gecede aşklarını yeniden tazelediler. Şimdiye kadar olduğu gibi özel günlerde yaptığımız etkinlikler bundan sonra da devam edecektir. Bizim işimiz hizmet ve gelen misafirlerimizi memnun etmektir" dedi.
Rescate Hotel Van Yiyecek İçecek Müdürü İlhan Uzun da, hazırlanan tüm yemeklerin aşk koktuğunu belirterek, "Bu özel geceye hazırladığımız yemek menüsü sevgililerin damak tadına hitap edecek türdendi. Sevgi çemberi (zengin ordövr tabağı), kalbim seninle (ıspanaklı kaşarlı börek), aşk bahçesi (bahçe salatası), yakamoz (limonlu sorbe), pasajda aşk ateşi (mevsim sebzesine sarılı demi glas soslu baonfile), tatlı rüyam (frambuazlı yaş pasta), çikolata tuilinde aşk meyvecikleri, limitsiz yerli içki ve meşrubat bulunmaktadır. Tüm yemek ve meyveler kalp şeklinde misafirlerimize sunuldu" şeklinde konuştu.
(Yİ-MSA-Y)

15.02.2013 11:28:16 TSI

Editör: Wan Haber