Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, kent geneli ve ilçelerde sürdüğü yol yapımı, yol genişletme ve asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında ilçelerde belirlenen yollarda yaptığı çalışmalar ile yıllardır hizmetin uğramadığı mahalleri çamur deryasından kurtarıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile Muradiye’de 16 kilometre Edremit ilçesine bağlı kırsal mahallerde ise 18 kilometre asfaltlama çalışması yaparak yurttaşların hizmetine sundu.

Muradiye’de 16 kilometre sıcak asfalt çalışması yapılacak

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, tarafından bu yıl programa alınan Muradiye-Eski Van yolunda 16 kilometre asfalt çalışmasına başladı. Çalışma kapsamında yolda asfaltlama çalışmasına yapılırken, Muradiye Belediye Eş Başkanı Safure Güneş ve meclis üyeleri ekipleri ziyaret etti. Çalışmalar hakkında personellerden bilgi alan Güneş, ayrıca yolun geçtiği güzergâhta arazisi bulunan yurttaşların taleplerini yol yapım çalışmasını sürdüren personellere aktardı.

Kırsal mahallerde yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı 2016 yılı çalışma programı kapsamında kırsal mahallerde sürdürdüğü yol asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler kentin Edremit ilçesine bağlı Andaç, Uğurveren ve Enginsu mahallerinde belirlenen yollarda 6 kilometre asfaltlama çalışması yaparak halkın hizmetine sundu. Öte yandan ekipler Edremit ilçesine bağlı Çiçekli, Çayırbaşı, Dönemeç, Köprüler ve Mülk grup yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor. Asfalt öncesi yolların tüm alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, yolların yağmur sularından korunmaları için ise birçok noktaya beton büzler yerleştirdi. Ayrıca grup yolunun tamamı dolgu malzemesi ile yükseltilerek sıkıştırıldı. Toplam 12 kilometre uzunluğunda olan grup yolunda asfaltlama çalışmasına başlayan ekipler, kısa bir süre içerisinde bu yolların asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine sunacak.

Editör: Wan Haber