Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, 2016 yılı çalışma sezonu kapsamında kent genelinde ve ilçelerde sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. Çalışmaları kent genelinde ve ilçelerde gerçekleştiren ekipler, çalışmalar kapsamında kentin birçok mahallesinde eş zamanlı çalışmalar ile belirlenen mahallerde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi yol genişletme ve BSK sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında, İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi’nde belirlenen alanlarda asfalt çalışması yaptı. Mahallede bulunan Dörtyol Kavşağı, Kurtuluş Caddesi ile Hayvan Pazarı yolu ön sahasında 12 metre ile 20 metre genişliğindeki yollarda çalışma gerçekleştiren ekipler, daha sonra ise yolların tamamını asfaltladı. Ekipler ayrıca mahallenin bozulan yollarını onararak halkın hizmetine açtı. 

6-279.jpg

Eminpaşa Mahallesi’nde belirlenen yolların tamamı asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi çalışmalar kapsamında Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa Mahallesi’nde belirlenen yollarda çalışmalar yaptı.

Belediye ekipleri tarafından çalışmalar kapsamında 5 kilometre yol asfaltlama çalışması yapılırken, mahallede bulunan Selvi, Özlü, İdris ve Ömer sokaklarında yol genişletme ve asfaltlama, Fidanlık Yolu’nda bulunan 4’ncü Çıkmaz Sokak, Malkoçlar Sokak ile Menekşe Caddesi, Telbaşı Sokak ve Gültepe Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bostaniçi Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar için ekiplere teşekkür eden Bostaniçi Mahalle Muhtarı Celalettin Tuygun, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. 

Editör: Wan Haber