Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce yapılan 3 bant bilardo il birinciliği müsabakaları, 08-16 Ocak 2015 tarihleri arasında Gözde Bilardo Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Toplam 8 gün süren şampiyonaya toplam 36 sporcu katıldı. Dereceye girebilmek için mücadele eden sporculardan Fevzi Dargın birinci, Bülent Bayram ikinci, Hakan Tunçdemir üçüncü ve Ahmet Umman ise dördüncü oldu.

 


Turnuvada ilk üçe giren sporculara kupa ve madalyalarını veren Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Öncelikle ilimizde gerçekleştirdiğimiz yarışmaya katılan bütün sporcularımıza teşekkür ediyor, bu müsabakalar sonucunda ilk üçe giren arkadaşlarımızı da kazandıkları galibiyetlerden dolayı tebrik ediyorum. Yapılan il birinciliği müsabakalarında dereceye giren arkadaşlarımız, federasyonumuz tarafından farklı illerde yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. İlimizde bilardo sporu yapan arkadaşlarımızın sayılarının her gün artması bizleri gerçekten mutlu ediyor. Türkiye Şampiyonası’na katılan arkadaşlarımızı şimdiden kutluyor, kendilerine katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

 


Bilardo İl Temsilcisi Abdurrahman Akbulut ise, “Ülkemizde son zamanların çıtası hızla yükselen bilardo sporu, ilimizde de her geçen gün kalabalık bir seyirci tarafından izlenmektedir. Türkiye Bilardo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakalarına katılarak ilk üçe giren bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör: Wan Haber