Van özel sanayi yapı ortaklığı gurubu tarafından gerçekleştirilen dev projenin temeli atıldı.

Van özel sanayi sitesi yapı ortakları gurubu başkanlarından Bahattin Doğan ve Çetin Şalem, günlük 12 bin kişinin ziyaret edeceği, 4 bin kişiye ekmek kapısı olacak dev sanayi sitesi projesini 3 yıl içinde tamamlayacaklarını söyledi. Projede 150 m2, 300 m2, 600 m2’den oluşan toplam 1000 adet dükkan, halı saha, cafe, büyük camii, düğün salonu, PTT şubesi, banka şubesi, sağlık ocağı, restoranlar, müdürlük, hizmet binası, alış veriş merkezlerinin yer alacağını belirten Van Özel Sanayi Sitesi yapı ortakları grubu başkanlarından Bahattin Doğan ve Çetin Şalem temeli atılan projenin Van ekonomisine önemli katkı sunacağını söylediler.

""

Halkımıza karşı dürüstüz
Projeyle ilgili açıklamalar yapan Bahattin Doğan ve Çetin Şalem ,"Van özel sanayi sitesi yapı ortaklığı grubu olarak Doğu Anadolu'nun en büyük projesini Van’da hayata geçirmenin sevinci ve gururu içerisindeyiz. Projemizin ilk zemin ve temel atma çalışmasına başladık. Yıllardır halkımıza hizmette dürüstlük güven sağladığımızdan dolayı projemize yeni başlamamıza rağmen birçok dükkân’ın satışını gerçekleştirdik“ dedi.

""

Artık gençlerimiz gurbete çıkmayacak
İş yerlerini 3 yıl içerisinde tamamlayarak sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Van Özel Sanayi Sitesi yapı ortakları grubu başkanlarından Bahattin Doğan ve Çetin Şalem “ Projeye başladığımız günden beri hiçbir yerden maddi yardım almadan kendi gurubumuzun öz kaynaklarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dileğimiz ve temennimiz bu ve buna benzer daha büyük projelerle halkımıza Van’ımıza hizmet etmektir. Yıllardır maddi sıkıntılardan dolayı ailelerini bırakıp aylarca yıllarca gurbette çalışan gençlerimiz bu yatırımlarla artık gurbete çıkmadan kendi işlerinde ve kendi evlerinde aileleriyle huzurlu sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürecekler. Van özel sanayi sitesi yapı ortaklığı gurubu olarak bize desteklerini esirgemeyen tüm kurumlara kurum amirlerine, projemizin bitimine kadar bize destek verecek ve çalışacak olan mimarlardan müteahhitlere; kalfasından işçilerine kadar herkese canı gönülden teşekkürlerimizi borç biliriz” dedi.

""

Van özel sanayi sitesi yapı ortaklığı grubu tarafından çevre yolu Erciş güzergahında yer alan iş yerlerinin satışı Vali Mithatbey Mahallesi Hz. Ömer Camii karşısı oluşum 4 iş merkezinde bulunan site ofisinde yapılıyor.

Editör: Wan Haber