Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla başlattığı iş gezilerinin birincisi başladı. Odaya üye otomotiv sektörü ağırlıklı olmak üzere gıda ve  inşaat sektöründe yer alan üyelerden oluşan heyet, 3 gün sürecek Gaziantep ve Kahramanmaraş iş gezisi kapsamında, kümelenmiş işyerleri ziyareti, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilecek iş gezisine 30 üye katıldı. Gaziantep’te Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edilecek ve Gaziantep Ticaret Odası’nda sektör buluşmaları gerçekleşecek. İkili iş görüşmelerinin yapılmasının planlandığı çalışma ziyaretinde teknolojik yenilikler, ortaklık kültürünün gelişmesi gibi konular ele alınacak.

Özellikle madeni eşya ve sanayi yan üretiminde çok iyi konumda bulunan Kahramanmaraş’ta gezi kapsamında fabrika ziyaretleri de yapılacak.

Gaziantep Ticaret Odası ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odalarının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek iş gezisinde oda da üyelerle geniş kapsamlı sektör toplantıları yapılacak.

3 gün sürecek iş gezisi kapsamında Gaziantep ve Kahramanmaraş’da çeşitli görüşmeler gerçekleştireceklerini söyleyen heyet başkanı Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Harman, Yönetim Kurulumuzun aldığı karar ve yaptığı görüşmeler doğrultusunda Gaziantep ve Kahramanmaraş iş gezisi gerçekleştiriyoruz. Özellikle Otomotiv ve Gıda sektöründeki üyelerimizin yeni teknolojileri yerinde görmeleri, ikili görüşmeler yapmaları için çok önemli bir fırsat olmuştur. İş Gezimize 30 üyemiz katılmıştır. 3 gün sürecek iş gezimiz süresince fabrika ziyaretleri, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Yapacağımız görüşmelerden sonra Gaziantep ve Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odalarını da ilimize davet edeceğiz. Bu çalışmaların çok faydalı olduğunu düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Bugün saat 07.00 de Van Ticaret ve Sanayi Odası önünden hareket eden heyetin, cumartesi günü Van’da olması bekleniyor. 

Editör: Wan Haber