06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında, Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Travel Turkey İzmir fuarının açılışı öncesi, Van Vali Yardımcısı Atay Uslu, İl Kültür Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı ile birlikte,Van Standının son hazırlık çalışmalarını inceledi.

 

BU YIL FUARDA BİR İLK GERÇEKLEŞECEK.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, ve ekibi tarafından özel yöntemle fuar alanına getirilen 150 ye yakın inci kefali ilkkez bir fuarda tanıtılmış olacak, Van’a Özgü İnci kefalinin yanı sıra, Van Kedisi, Van Kalesi , Van Denizi, Flamingolar, Hüsrev Paşa Camii,  Akdamar Kilisesi, Van Kahvaltısı, Van Kilimleri Van’ın İlçeleri  ve Van’a Özgü bir çok Turistik ve  kültürel faaliyetler tanıtılacak,

Bu yıl Altıncısı düzenlenen Travel Türkiye İzmir Turizm Fuar ve Konferansına Van Valiliği’nin öncülüğünde fuara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, YYÜ Üniversitesi, VATSO, Elit World Otel Rescate Otel, Büyük Urartu Oteli, Tamara Oteli, Menua Oteli, Akdamar Oteli, Yakut Oteli, Van City Oteli, AyanısTurizm Seyahat Acentesi, Haldi Turizm Seyahat Acentesi, OlddTuşba Turizm Seyahat Acentesi,  Süphan Kahvaltı Salonu, Sütçü Kenan, Urartu Savat gümüşçülük temsilcileri katılacak.

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı,Yerli ve yabancı 700’e yakın firma katılacak olan fuar 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanındadört gün boyunca halka açık olacak. 

Editör: Wan Haber