WanHaber - ÖZEL

Van’da trafiğin yoğun olduğu işlek caddelerde, araçların camlarını temizleyen küçük çocuklar için bir türlü çözüm bulunamıyor. Trafik ışıklarında yol hakkı bekleyen araçlara yaklaşarak camlarını temizleyen çocuklar, alacakları ücret için ölümle burun buruna geliyor.

GERGİNLİKLER YAŞANIYOR!

Trafikte bekleyen araçlara sorgusuz sualsiz ellerindeki temizlik maddesini püskürten çocuklarla sürücüler arasında zaman zaman gerginlikler de yaşanıyor. Temizlik talebi olmayan sürücüler, küçük çocukların ısrarlı tavırları üzerine küçük çaplı tartışmalar yaşıyor. Bu tartışmaların daha ileri düzeylere gitmemesi adına yetkililerden bir an önce çözüm bulmaları isteniyor.

FACİA YAŞANMADAN ÇARE BULUNMALI!

Cam temizleyen çocukların soğuk kış şartlarına rağmen trafik ışıklarındaki tehlikeli mesaisinin büyük bir facia yaşanmadan son bulması bekleniyor. Özellikle yoğun araç trafiğinin olduğu caddelerde küçük çocuklar, can kaybı yaşanabilecek olaylara mahal verirken söz konusu çocukların Valilik ve Belediyeler aracılığıyla gerçekleştirilecek projelerle eğitim hayatlarına devam etmesi gerektiği düşünülüyor.

Editör: Wan Haber