06-09 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen "Travel Turkey İzmir 2012" fuarına iştirak etmek için İzmir´de bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Ticaret Odası´nı ziyaret etti.
03-07 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen "19. Van Asya İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarına" Aydın Tanıtım Tırıyla katılarak Fuara verdiği destekten ötürü bir teşekkür ziyaretinde bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerini, Aydın Ticaret Odası adına Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu, Başkan Yardımcıları M. Alp Aalpargun ile Bülent Gündüz, Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Bölük, Mehmet Özgen ve Kenan Vardar ile Meclis Üyesi Salih Kozaka kabul etti.
Ziyaret sırasında Aydın Ticaret Odası tarafından VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kanyarcıoğlu´na bir teşekkür plaketi takdim edildi. VATSO heyeti daha sonra AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri eşliğinde Ticaret Odasının Aydın Kültür Mirasına armağanı olan AYTO Kültür Evi´nde incelemelerde bulundu.
(MB-İK)

10.12.2012 16:38:54 TSI

Editör: Wan Haber