Wan Haber Merkezi

9 Mart tarihinde VANTB Toprak,Bitki ve Su Analiz Laboratuvarında yapılan protokol VANTB Meclis Başkanı Nayif Süer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türkay Özbek, ve Orman Bölge Müdürü Yüksel Özcan'ın katılımıyla imzalandı.

Protokolle VANTB bünyesinde hizmet veren Toprak,Bitki ve Su Analiz Laboratuvarında yapılacak analizler başta olmak üzere uygun görülen tüm alanlarda planlı çalışmalar yürütülecek.

Protokole ilişkin değerlendirmelerde bulunan VANTB Meclis Başkanı Nayif Süer ise kurumlar arası müşterek çalışmaların önemine değinerek uzun vadede bilgi ve üretim paylaşımının gerekliliğine vurgu yaptı.

Konu ile ilgili açıklama yapan VANTB Başkan Vekili Türkay Özbek, 'Laboratuvarımızın vizyonunu oluştururken bölgesel olarak hizmet vermesini ve bütün kurumların faydalanabilmesini hedefledik. Orman Bölge müdürümüzle yaptığımız bu protokolü örnek teşkil etmesi bakımından olumlu buluyorum' dedi.

6-153.jpg

Orman Bölge Müdürü Yüksel Özcan ise yaptığı açıklamada, “Tam donanımlı ekipmanlar, sağlam altyapı ve alanına hakim çalışanlarla oluşturulmuş laboratuvarınız tüm bölgeye hitap edecek nitelikte. Bu protokolle birlikte ilerleyen zamanlarda çok daha iyi işler yapabileceğimize inanıyorum dedi.

Protokol töreni, karşılıklı hayırlı olsun dileklerinin iletilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

7-081.jpg

 

 

Editör: Wan Haber