Spor Toto 3. Lig 2. Grupta, 3. Hafta karşılaşmaları Cumartesi, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ise 19 Eylül Salı günü oynanacak.

B.B.Vanspor, Cumartesi saat 19.00'da lig maçında Kayseri Erciyesspor'u , 19 Eylül Salı günü saat 16.00'da ise Ziraat Türkiye Kupası maçında ise Süper Lig takımı Kayserispor'u konuk edecek.

Ligde ve Kupada 2 önemli maça çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkhanspor deplasmanından 2 gol ve 3 puanla dönen B.B.Vanspor, bu 2 önemli maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen B.B.Vanspor, 3 puanla 7. Sırada yer alıyor. İlk maçında Ankara Demirspor'a 2-1 mağlup olan kırmızı siyahlı ekip, 2. Hafta maçında ise Kırıkhanspor deplasmanından 3 puanla dönmüştü. Rakibi Kayseri Erciyesspor ise, ligin ilk maçında kendi sahasında, Pazarspor'a 1-0 deplasman da oynadığı 2. Maçında ise Ankara Demirspor'a 1-0 mağlup olmuştu.

B.B.Vanspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşması Cumartesi günü saat 19.00'da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak. Bu önemli karşılaşma için taraftarlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu maçın ardından Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kayserispor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, 23 Eylül Cumartesi günü ise deplasmanda Yeşil Bursaspor'a konuk olacak. (Bölgegazetesi: Salih Deniz)

Editör: Wan Haber