Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu ve beraberindeki kurul üyeleri, Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak'ı makamında ziyaret ettiler.
Önceki ay yapılan olağan genel kurulunun ardından tekrar Van Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mahmut Köroğlu ve beraberindeki icra kurulu üyeleri Turan Cacim, Sibel Cacim Saatçıoğlu, Sercan Orhun, Gökmen Uçar, Mehmet Canpolat, M. Latif Keleş, Selçuk Bayraktar, Semra Cezlan ve Metin Şevgin, Irak'ı makamında ziyaret ettiler. Koordinatör oda olan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) bünyesinde faaliyetlerini yürüten Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, ziyaret ettikleri VATBO'nun yeni hizmet binasını gezdiler. Teknik altyapısıyla oldukça kaliteli bir şekilde inşa edilen hizmet binasının VATBO üyelerine ve Van halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Köroğlu, Van'da bu tür yapıların çoğalmasının ilin vizyonu açısında son derece önemli olduğunu söyledi. Köroğlu, "Gelişen ve büyüyen ilimizin büyükşehir olmasıyla beraber yeni bir çehreye kavuşmasını önemsiyoruz ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.
Misafirlerine hizmet binasını gezdiren Irak ise, girişimciliği ve girişimi oldukça önemsediklerini ifade etti. Oda olarak daha önce girişimcilik eğitimleri düzenleyerek, girişimci sayısını artırmak istediklerini anlatan Irak, "Girişimcilik eğitimlerinin Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilmesini oldukça önemli buluyoruz. Girişimci sayısının artırılması ilin ve ülkenin her anlamda kalkınması anlamına geliyor" dedi.
(MSA-Y)

19.02.2013 10:40:39 TSI

Editör: Wan Haber