Emniyet Genel Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen atamaya göre Bursa'da görev yapan aralarında İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü ve Emniyet Amiri'nin bulunduğu toplam 69 kişinin görev yerleri değiştirildi. 

Gerçekleştirilen atama ile Emniyet Müdür Yardımcılarından Gökhan Tuna Erzincan'a, Remzi Bayır Van 'a, Ayhan Öztürk Çankırı'ya, Abdullah Kaygusuz Uşak'a, Mustafa Altunsu Kars'a, Ercan Tilki Batman'a, Selima Türker İstanbul , Ümit Özyürek ise Erzincan'a Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Cüneyt Ünal ise Asayiş Daire Başkan Yardımcılığına getirildi. 

5 MÜDÜR POLİS OKULLARINA ATANDI 
Bursa'da görev yapan Emniyet Müdür Yardımcılarından Ali Tandoğan Çankırı, Orhan Çağlayan Kastamonu, İskender Çalışır Bilecik, Himmet Özcan Eskişehir, Oktay Yıldızer ise Erzurum'da, Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde görevlendirilirken, 42 şube müdürü ile 13 emniyet amirinin de başka illere atandı. 

17 Aralık sonrası 7 bin polisten 950'sinin görev yerinin değiştirildiği Bursa Emniyet Müdürlüğıü'nde 14 İl Emniyet Müdür Yardımcısı, 42 Şube Müdürü ve 13 Emniyet Amiri başka şehirlerde görevlendirildi. dha

Editör: Wan Haber